zaterdag 8 december 2012

Huurling Lepoint duwt Buffalo's dieper in de put

Foto: RTBF.be
Gisteren liet Christophe Lepoint nog optekenen dat de wedstrijd AA Gent - Waasland-Beveren voor hem de match van het jaar was. Lepoint werd namelijk uitgeleend door de Buffalo's aan Waasland-Beveren. Uitgerekende hij scoorde vanavond het eerste doelpunt van de wedstrijd die uiteindelijk door Gent met 0-2 werd verloren. AA Gent behaalt daardoor een beschamende 2 op 21 en Play Off I wordt stilaan een onmogelijke opdracht. Trainer Bob Peeters wacht ook nog steeds op de eerste overwinning sinds hij het roer heeft overgenomen van Trond Sollied.
 De Waaslanders deden wel een goeie zaak met hun overwinning en ze kruipen stilaan uit de degradatiezone. Glen De Boeck heeft een fraaie 6 op 9 gehaald en het lijkt erop dat zijn aanstelling als trainer de juiste zet was van het bestuur. 
Christophe Lepoint zelf valt enorm in de smaak bij de supporters van Waasland-Beveren, maar hij zou wel eens aan zijn laatste weken bezig zijn bij de Waaslanders want er zijn geruchten dat Gent hem in januari al wil terughalen. En om eerlijk te zijn, hebben de Buffalo's wel nood aan een vechter als Lepoint. Spelers met zijn mentaliteit zijn in staat om een ploeg op sleeptouw te nemen en dat is precies wat AA Gent nodig heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten