dinsdag 8 januari 2013

Wordt Kléber de nieuwe spits van Anderlecht?

Foto: footballmanagerstory.com
Kléber Laude Pinheiro, een tweeëntwintig-jarige Braziliaanse spits, is het bankzitten bij FC Porto grondig beu en zou graag zijn geluk beproeven bij een andere club. Bij Porto moet hij opboksen tegen Jackson Martinez, de nieuwe Colombiaanse prijsschutter die reeds 16 doelpunten heeft gescoord dit seizoen. 
Anderlecht heeft zijn interesse laten blijken voor de Braziliaan en Kléber zelf zou ook niet weigerachtig staan tegenover een verhuis naar Brussel. Kléber werd in 2011 door FC Porto overgenomen van Marítimo Funchal en in 60 wedstrijden in de Portugese Superliga scoorde hij 25 keer. Hij werd zelfs al 1 keer opgeroepen voor de Braziliaanse nationale ploeg, maar een blessure gooide toen roet in het eten.

Anderlecht zou een goeie zaak doen aan Kléber want het is een talentvolle jonge speler die nog heel veel groeimarge heeft. Het is een beweeglijke spits met een goed kopspel en een groot scorend vermogen. Met Mbokani die naar de Africa Cup trekt, heeft Anderlecht niet echt veel spitsen meer op overschot. Cyriac is nog niet wedstrijdfit en dan blijft er enkel nog De Sutter over. Een extra spits zou dus geen overbodige luxe zijn voor Paars-Wit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten