vrijdag 11 januari 2013

Sporting sluit telefoon van Vercauteren af

Foto: Belga
Vercauteren verblijft nog steeds in Lissabon. Niet omdat hij de stad zo mooi vindt, maar wel omdat de ontbinding van zijn contract met Sporting Clube de Portugal nog steeds niet werd afgehandeld. Zijn contract loop nog tot het einde van het seizoen en officieel is Vercauteren dus nog steeds werknemer van Sporting. Het heeft er echter alle schijn van dat het bestuur van Sporting er alles aan doet om Vercauteren het leven zuur te maken en hem zo snel mogelijk weg te krijgen uit de Portugese hoofdstad. Gisteren werd de SIM-kaart van Vercauterens GSM geblokkeerd door Sporting, en dit zonder onze landgenoot hierover in te lichten. Hij kwam dit te weten na een bezoek aan een lokale verdeler van het mobiele netwerk. 
Sporting had deze maatregel ook eerder deze week nog toegepast op Marat Izmailov, toen bleek dat die onderhandelde met FC Porto over een transfer. 

Toch wel een zielige manier van handelen en een duidelijk gebrek aan respect, vind ik. Vercauteren heeft zich de hele tijd correct gedragen en nog geen kwaad woord gezegd over Sporting, ook niet na zijn ontslag. Ik vermoed dat hij op een gepast tijdstip wel eens een boekje zal opendoen over de manier waardoor hij (on)rechtstreeks door Jesualdo Ferreira opzij werd geschoven en over de chaos die heerst in het Sporting-huishouden. Ik kijk er nu al naar uit.

(Bron: Abola.pt)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten