maandag 11 februari 2013

Jérémy Perbet: natural born killer

Foto: mundodeportivo.com
Jérémy Perbet heeft zijn debuut bij het Spaanse Villareal niet gemist. In de wedstrijd tegen Ponferradina scoorde de Franse goalgetter meteen twee keer. Villareal won vlot met 3-0.

In het seizoen 2011-2012 had hij zich als spits van het bescheiden RAEC Mons tot topschutter van de Jupiler Pro League gekroond. In de 85 matchen die hij voor RAEC Mons gespeeld heeft, scoorde hij 68 keer. Toch waren sceptici niet echt overtuigd van de voetballende kwaliteiten van de Fransman. Hij jaagde al een hele tijd op een transfer en het feit dat geen enkele Belgische topclub (met uitzondering van Standard) echt interesse toonde in de Fransman, bevestigde het wantrouwen in zijn talenten. Uiteindelijk krijgt hij bij Villareal zijn kans in de Spaanse tweede klasse.In zijn eerste match doet hij al meteen wat van hem verwacht wordt: scoren. Perbet is misschien niet de meest verfijnde voetballer, maar hij staat altijd op de goeie plaats en in de zestien is hij dodelijk.

Het zou me niet verwonderen moest hij het maken bij Villareal. Met een beetje geluk promoveert de club trouwens opnieuw naar de Primera División. Momenteel staat Villareal op een 7de plaats, maar met nog 17 speeldagen te gaan is nog alles mogelijk. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten