maandag 21 januari 2013

Standard krijgt Japans tintje

Foto: Kiyoshi Ota / GettyImages
Standard heeft zich de afgelopen weken versterkt met twee Japanse spelers: Kensuke Nagai en Yuji Ono. Met doelman Kawashima beschikken de Rouches nu over 3 spelers uit het land van de rijzende zon. 
Kensuke Nagai is een 23-jarige Japanse aanvaller die overkomt van Nagoya Grampus. Vorig seizoen soorde hij in 18 duels 8 keer. Hij maakte ook deel uit van de Japanse Olympische ploeg die deelnam aan de Spelen van Londen. 
Foto: J-league fotos
Naast de Iraniƫr Reza, overgekomen van tweedeklasser Sint-Truiden, en Nagai, heeft Standard met Yuji Ono nog een derde aanvallende versterking binnengehaald. Ono is een twintigjarige spits die sinds 2010 uitkwam voor het Japanse Yokohama Marinos. Hij debuteerde op 17-jarige leeftijd in de J-League en is daarmee de jongste debutant ooit. In tegenstelling tot Nagai, een diepe spits, is Ono veeleer een flankspeler. Hij wordt beschouwd als een van de grote talenten van het Japanse voetbal.
Ik denk dat Standard nu wel een van de meest gevolgde Europese voetbalclubs in Japan zal worden. Ik ben weliswaar benieuwd hoe snel deze twee spelers zich gaan aanpassen aan het Belgische voetbal en of ze de concurrentie kunnen aangaan met de Batshuayi en Ezekiel



Geen opmerkingen:

Een reactie posten